Home / Actual / Aprinderea luminilor de Sărbători la Săcele, cu turtă dulce și un ceai cald de 25.000 lei

Aprinderea luminilor de Sărbători la Săcele, cu turtă dulce și un ceai cald de 25.000 lei

Marți, 5 decembrie, săcelenii sunt invitați să se bucure împreună de aprinderea Luminilor de Sărbători în Săcele.

Sub bagheta magica a omului de afaceri Paris Mireț și cu binecuvântarea de la primarul Popa Virgil, Caravana Sărbătorilor de Iarnă va trece pe la Brazii de Crăciun din cartierele săcelene cu un grup de colindători, cu turtă dulce și un ceai cald.

Tot în cadrul acestor evenimente va cânta si trupa Alesis, una ”de anvergura națională”, cum spun organizatorii, vom avea MC îmbracat în Mos Crăciun, dar și ceaiuri calde.

Caravana va ajunge la ora 17.00 în parcul Eminescu din cartierul Electroprecizia, la ora 17.30 în cartierul Movilei, la ora 18.00 în parcul ”Bucuria Copiilor” din cartierul Ștefan cel Mare, iar la ora 18.30 la Bradul de Crăciun din fața Primăriei, unde va fi organizat un concert de colinde și la aprinderea luminilor de sărbători în întreg orașul.

25.000 lei pentru turta dulce, ceai cald si alte mici atentii

Anul acesta, bugetul dedicat este de aproximativ 25.000 + tva. In acesti bani ar trebui sa intre 800 cutii cu bomboane cu stema Municipiului Sacele si inscriptia “primaria Municipiului Sacele va ureaza Sarbatori Fericite”, asigurarea a 600 ceaiuri calde.

Tot din acest buget se va inchiria si amenaja sanie “Mos Craciun”, se va asigurara unui generetor pentru curent, boxe, mixer, player, microfoane si cablaje pentru caravana, inchiriere platforma auto pentru transport sanie, amenajare podium scena 12mp, grila cu 8 lumini dinamice pe podium, asigurarea unui concert de colinde cu trupa Alesis (artisti de nivel national), asigurarea a doua momente artistice cu artisti locali, servicii de DJ si servicii de MC imbracat in costum “Mos Craciun”, asigurarea a 30 afise cu dimensiunile A2 pentru promovarea evenimentului.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia