Home / Actual / Din 1 decembrie 2023 programul Camerei de Gardă Adulți și cel al Camerei de Gardă Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Săcele se reduce temporar

Din 1 decembrie 2023 programul Camerei de Gardă Adulți și cel al Camerei de Gardă Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Săcele se reduce temporar

Din 1 decembrie 2023 programul Camerei de Gardă Adulți și cel al Camerei de Gardă Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Săcele se reduce temporar din cauza lipsei medicilor cu specializare pentru medicina de urgență.

Unitatea medicală va continua scoaterea la concurs a posturilor de medici pentru camera de gardă, fie medici specialiști medicină de urgență, fie medici cu atestat în medicina de urgență.

Liniile de gardă de medicină internă și pediatrie existente vor funcționa în continuare ca să asigure permanența asistenței medicale specializate pentru pacienții internați.

Astfel, camera de gardă va fi deschisă în zilele lucrătoare în intervalul orar 08:00-15:00. În zilele libere (sâmbătă, duminică și în timpul sărbătorilor legale), precum și în intervalul orar 15:00-08:00, cele două camere de garda vor fi închise.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia