Home / Actual / Târgul de Animale din Comuna Tărlungeni a fost suspendat pe termen nelimitat. Cauza este extinderea pestei porcine africane.

Târgul de Animale din Comuna Tărlungeni a fost suspendat pe termen nelimitat. Cauza este extinderea pestei porcine africane.

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Având în vedere evoluția și extinderea pestei porcine africane pe teritoriul României, aducem la cunoștință că în regim de urgență s-a luat măsura suspendării pentru o perioadă nedeterminată a Târgului de Animale din Comuna Tărlungeni (DJ103B – Drumul Budilei).

Această măsură a fost dispusă de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor – Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brașov-Serviciul Control Oficial Sănătate Animală, conform Adresei nr. 11029/13.07.2018, adresă comunicată către toate Unitățile Administrativ Teritoriale și Consiliile Locale din județul Brașov.

IKEA a sosit la Brașov. La Magnolia Shopping Center s-a deschis un punct de colectare al comenzilor online

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia