Home / Actual / IKEA a sosit la Brașov. La Magnolia Shopping Center s-a deschis un punct de colectare al comenzilor online

IKEA a sosit la Brașov. La Magnolia Shopping Center s-a deschis un punct de colectare al comenzilor online

Noul Punct de Colectare a Comenzilor Online IKEA și-a deschis porțile la Brașov pentru a aduce soluțiile IKEA pentru acasă mai aproape de cei mai mulți oameni din România, conform bizbrasov.ro

Acesta se afla în Magnolia Shopping Center, strada Crișului, numărul 18, iar noul Punct de Colectare ar trebui să facă experiența de cumpărături la IKEA mai convenabilă pentru clienții din Brașov și din împrejurimi.

Prin intermediul Punctului de Colectare a Comenzilor, clienții își vor putea ridica personal produsele pe care le-au comandat anterior pe www.IKEA.ro – în magazinul IKEA Băneasa sau prin telefon cu ajutorul colegilor din departamentul Serviciu Relații Clienți.

Costul de livrare este doar 19 lei pentru pachete mici (sub 30 kg pe comandă) și 49 lei pentru colete Cargo (peste 30 kg pe comandă), indiferent de dimensiunea și valoarea comenzii.

În acest fel, clienții vor putea să își ridice produsele în ziua și ora alese, de luni până sâmbătă în intervalul 9:00 – 21:00 și duminică în intervalul 9:00 – 18:00.

Mai multe despre această știre pe bizbrasov.ro

Primăria Săcele le cere agenților economici sponsorizare. Ce se face cu acești bani? Vă dăm noi un exemplu!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia