Home / Actual / Primăria Săcele le cere agenților economici sponsorizare. Ce se face cu acești bani? Vă dăm noi un exemplu!

Primăria Săcele le cere agenților economici sponsorizare. Ce se face cu acești bani? Vă dăm noi un exemplu!

Primăria Municipiului Săcele le cere agenților economici din oraș să sponsorizeze “în limita posibilităților financiare” diversele activități si manifestări culturale în vederea unei bune organizări a acestora.

Banii puteau fi depuși într-un cont de trezorerie sau platiți direct la casieria unității până la data de 30 iunie, în baza unui contract de sponsorizare încheiat între cele două părți, așa cum se precizează în solicitarea semnată și de primarul Virgil Popa.

Ce NU scrie în aceasta solicitare, este modul în care aceste sponsorizări vor fi folosite de către conducerea Primăriei Municipiului Săcele.

Aici vă oferim noi un exemplu de la Sântilia din 2017.

În cadrul acestui eveniment de tradiție, organizatorul ales de Primăria Municipiului Săcele și de primarul Virgil Popa, SC Ballroom Paris SRL a primit o sumă frumușică pentru porțiile de mâncare oferite ca protocol.

(SC Ballroom Paris SRL – Să țineți minte acest nume cu care Primăria Municipiului Săcele se va tot intersecta.)

Astfel, conform achiziției electronice, o porție de 3 mititei, 150 grame de cârnat, 50 grame de pâine, muștar și o apa minerală de 0.5 litri a costat 9,17 lei. Pare puțin, nu-i așa?

Insă au fost 1820 de astfel de porții de protocol, costul final fiind de 16.689,4 lei.

Sigur, așteptăm cu interes din partea Primăriei Municipiului Săcele un comunicat în care să fim acuzați că manipulăm și dezinformăm cu scop electoral.

În Săcelele anului 2018, dacă îndrăznești să vorbești public despre cum sunt cheltuiți banii comunității te trezești atacat rapid, dar noi rămânem fermi în a ne face datoria morală față de oraș.

Banii ceruți sponsorizare de către Primăria Municipiului Săcele de la agenții economici din localitate merg și spre astfel de protocoale deloc ieftine.

Și atenție, sponsorizare li se cere EXACT agenților economici cărora Primăria dorea să le dubleze impozitele pe clădirile cu scop nerezidential pentru anul 2017.

Vorba aceea, pentru unii mumă, pentru alții ciumă!

foto cover cu caracter informativ

“Boala pietrișului” la Săcele sau dispariția spațiilor verzi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia