Home / Actual / Târg de locuri de muncă la Casa Armatei din Braşov

Târg de locuri de muncă la Casa Armatei din Braşov

S.C. ULTRA SECURITY S.R.L. anunță organizarea TÂRGULUI DE LOCURI DE MUNCĂ defășurat în cadrul proiectului “PROGRES – O șansă pentru șomeri”, POSDRU/133/5.1/G/134913, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, “INVESTEȘTE ÎN OAMENI!”, împreună cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Covasna, S.C. Ultra Training S.R.L., S.C. Pro Train Leader S.R.L., în calitate de parteneri.

Evenimentul va avea loc JOI, 28.05.2015, începând cu ora 09.00, la sediul Casei Armatei, Str. Mureşenilor, Nr. 29, Mun. Brașov, Jud. Brașov.

Peste 40 de companii angajatoare și-au expus ofertele de muncă, punând la dispoziție aproximativ 600 de locuri de muncă vacante din diverse domenii: industrie, construcții, comerţ, transport şi comunicaţii, activităţi financiare, turism, educație ș.a.

Locurile de muncă oferite de către angajatori sunt deschise atât pentru persoanele cu studii superioare și medii, cât și pentru cele fără studii, fiind o paletă variată de meserii pentru persoane calificate și necalificate.

Târgul de locuri de muncă, împreună cu celelalte activități ale acestui proiect, au ca scop creșterea gradului de absorbție pe piața muncii, facilitându-se interrelaționarea între angajatori și potențialii angajați, pentru a crește gradul de conștientizare a acestora cu privire la cerințele și așteptările angajatorilor și pentru a îmbunătăți capacitatea de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă și șomerilor, şomerilor de lungă durată, şomerilor peste 45 ani, a şomerilor tineri şi a şomerilor de lungă durată tineri din trei judeţe din Regiunea Centru (Braşov, Covasna, Sibiu), în decursul a 18 luni, prin implementarea unui program integrat de măsuri active de ocupare.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin:

– telefon: 0268 310958

– fax: 0268 331356

– e-mail: [email protected]

Persoană de contact: Manea Alexandra – Ioana

– telefon mobil: 0726597807

Adresa de contact: S.C. ULTRA SECURITY S.R.L., str. Hărmanului, nr. 50, Sc. B, ap. 6

Manager proiect: Racoțea Petrică – Dan

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply