Home / Actual / Tânăr prins de polițiști la volan pe strada Viitorului din Săcele după ce consumase alcool

Tânăr prins de polițiști la volan pe strada Viitorului din Săcele după ce consumase alcool

La data de 8 februarie 2022, în jurul orei 21.15, în baza unui plan de acțiune pe linie rutieră, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 28 ani.

Acesta conducea un autovehicul pe strada Viitorului din municipiul Săcele, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,63 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La inițiativa primarului, municipalitatea va plăti o chirie dublă pentru grădinița nr. 5 din Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia