Home / Actual / “Tamina – Spring Water” un nou brand săcelean cu ambiţii mari

“Tamina – Spring Water” un nou brand săcelean cu ambiţii mari

Potenţialul natural şi resursele de apă minerală de calitate de la Săcele vor fi în curând valorificate sub numele de Tamina de către un consorţiu germano-egiptean, ce-şi propune să transforme acest nou brand într-unul recunoscut internaţional.

Aşa cum am anunțat încă din august, PILAR PROCARPATEN, o societate înmatriculată în Braşov cu acţionariat germano-egiptean, îşi doreşte să implementeze diverse proiecte de la investiţii green field până la unităţi de producţie.

În urma analizei pieţei din România, compania a luat decizia să dezvolte un proiect similar şi în judeţul Braşov, pe raza unităţii administrate teritoriale a municipiului Săcele.

Investitorii sunt interesaţi în a concesiona o suprafaţă de 2000 mp în baza unei redevenţe ce va fi stabilită de Consiliul Local Săcele pe o perioadă de minim 25 de ani, obiectivul fiind construirea şi dezvoltarea etapizată a unei fabrici de îmbuteliere şi distribuire a apei minerale.

Brandul ales este “Tamina – Spring Water” denumirea facând legătura cu zona Tamina din Masivului Piatra Mare de unde provine apa de izvor.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply