Home / Actual / Tâlhărie noaptea în Săcele. Autorii au fost prinşi.

Tâlhărie noaptea în Săcele. Autorii au fost prinşi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov auînceput urmărirea penală faţă de Robert Linguraru, care este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie.

Din probatoriul administrat până la acest moment, a reieşit faptul că în noaptea de 07.07.2016, în jurul orei 22.30, persoanele vătămate I.R.M. şi M.B.A. împreună cu martorul D.M.A, se îndreptau spre domiciliu, deplasându-se pe jos pe o stradă din municipiul Săcele, context în care au fost abordate de inculpatul Linguraru Robert şi suspectul L.A., ambii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care le-au cerut ţigări. După ce persoanele vătămate le-au dat ţigări, inculpatul Lingurar Robert împreună cu suspectul L.A. au adresat ameninţări celor două persoane vătămate şi martorului D.M.A, pentru ca acestea să le remită telefoanele mobile şi sumele de bani pe care le aveau asupra lor. Ulterior, inculpatul a deposedat persoanele vătămate M.B.A. şi I.R.M. de câte un telefon mobil, precum şi de suma de 160 lei, pe care o avea asupra sa I.R.M. În aceleaşi împrejurări, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată M.B.A. în zona feţei cu un dispozitiv tip «box»

a explicat procurorul Alina Comăniţă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, cum s-au petrecut faptele.

Cele două telefoane mobile au fost recuperate de oamenii legii. Vineri, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă.

Cercetările în cauză au fost efectuate de către organele de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Săcele, sub supravegherea procurorului de caz, conform newsbv.ro

Consideri ştirea utilă? Mediatizeaz-o cu LIKE & SHARE

Astăzi (12 iulie):  Zi de grevă in administratie 

Structură nouă pentru anul şcolar 2016-2017

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply