Home / Actual / 12 iulie, zi de grevă generală în Primării şi Consilii Judeţene

12 iulie, zi de grevă generală în Primării şi Consilii Judeţene

Angajaţii din primării şi Consilii Judeţene intră în grevă generală. Anunțul a fost făcut de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie. Potrivit sindicaliştilor, angajații din administrația publică locală se consideră discriminați în raport cu cei din administrația centrală, care, spun ei, au beneficiat de creșteri salariale de până la 70%.

Federaţia Sindicatelor din Administraţie a notificat Ministerul Muncii cu privire la declanșarea conflictului de muncă și a anunțat calendarul protestelor.

Va fi organizată o grevă generală de o oră în data 5 iulie, o grevă generală de o zi în 12 iulie și grevă generală pe termen nelimitat începând cu 19 iulie, dacă revendicările lor nu sunt soluționate, conform brasovultau.ro

Un protest similar a avut loc la Brașov și în 2015. Pe 30 aprilie angajații din 43 de primării și din Consiliul  Județean au fost pentru o zi în grevă generală.

Ti-a plăcut știrea? O consideri utilă? Mediatizeaz-o cu un LIKE & SHARE

Primăria Săcele angajează. Detalii aici!

Steama municipiului este oficială!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply