Home / Actual / Tabară de alergare montană la Babarunca

Tabară de alergare montană la Babarunca

Săceleanul Silviu Bălan împreuna cu Asociația Sport la Orice Vârsta și CPNT Brasov te invită la „Tabară de Alergare Montană” între 12-14 Iunie 2015, în Babarunca, Munții Ciucaș, unde urcările ți se vor părea ușoare, iar coborârile distractive.

Vino alaturi de noi pentru ați îmbunătății cunoștințele despre alergarea pe potecile și stâncile munților.

Ce vom face mai exact? Vom face o tură pe munte, în pas de alergare. Când panta va crește, o vom lua la pas, iar la vale vom pluti deasupra potecilor. Pe traseu vor fi organizate câteva ateliere, în care vom pune accentul pe mișcarile importante ale alergari pe munte, pentru o îmbunătățire a tehnicii.

Cum practica fara teorie nu exista, va fi și o prezentare a celor mai importante aspecte ale alergării montane, cum ar fi: nutriție, antrenament, recuperare, strategii de cursa, echipament.

Tabara de alergare montana se adresează persoanelor active, care îndrăgesc sportul, natura și muntele, care participă la concursuri de profil sau care doar vor să descopere aceasta deplasare rapidă pe munte. Se va merge într-un ritm relaxant, astfel încât să ne bucurăm de peisaje și de activitate, cu exceptia atelierelor de pe traseu, cand fiecare va trebui să dea ce este mai bun din el.

Tabăra va fi condusa de Silviu Balan, unul dintre cei mai buni alergatori montani din Romania.

Pentru mai multe detalii și inscrieri trimite-ți un email la [email protected], iar pentru nelămuriri 0765 23 82 20.

Grăbiți-vă, locuri limitate!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply