Home / Actual / Szent Mihaly Napok – Zilele Sfântului Mihai – la Săcele ediţia a XIX-a

Szent Mihaly Napok – Zilele Sfântului Mihai – la Săcele ediţia a XIX-a

 

2015-SZMN_RGBAsociaţia HMIK (Clubul Tineretului Maghiar 7 Sate) în colaborare cu Primăria Municipiului Săcele organizează în perioada 25-27 septembrie sărbătoarea anuală “Zilele Sfântului Mihai”. Aflată la cea de-a 19-a ediţie, cea mai importantă manifestare festivă a etniei maghiare din Săcele are ca scop principal promovarea valorilor şi tradiţiilor maghiare specifice zonei. În acest sens, vizitatorii vor avea parte de expoziţii şi târguri cu produse tradiţionale, standuri de prezentare ale antreprenorilor şi agricultorilor locali, teatru şi o lansare de carte, cursuri de dans popular, paradă de cai şi trăsuri, o expoziţie culinară şi concurs de gătit tocăniţă de cartofi.

Organizatorii nu i-au uitat nici pe iubitorii de muzică, pe scena evenimentului fiind invitate să performeze mai multe formaţii locale şi din Ungaria, printre care şi Dancs Annamari o binecunoscută cântăreaţă de limba maghiară născută la Sfântu Gheorghe. Zilele dedicate evenimentului sunt marcate şi prin competiţii sportive: campionate de fotbal, popice şi board-games.

Pentru mai multe detalii legate de Zilele Sfântului Mihai, puteţi consulta afişul evenimentului de mai jos. Vă dorim distracţie plăcută!

2015-SZMN-ProgramRO-RGB

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply