Home / Actual / CSM Viitorul Săcele la început de an școlar

CSM Viitorul Săcele la început de an școlar

20150427_125923-1_resizedClubul Sportiv Municipal Viitorul Săcele anunță că odată cu începerea noului an școlar s-a dat startul înscrierilor la cursurile gratuite de baschet pentru copiii născuți între anii 2006-2008. Cursurile au loc în cadrul sălii de sport din cartierul Ștefan cel Mare.

Obiectivele principale ale CSM Viitorul Săcele sunt inițierea, pregătirea și antrenarea copiilor în sport, motto-ul clubului fiind Sănătate, Disciplină și Distracție prin Sport! Echipa de baschet Viitorul Săcele este pregătită de antrenoarea Mădălina Epure și susținută de consilierul local Dan Onacă (foto dreapta), aceștia dorind ca prin cursurile gratuite să descopere și să dezvolte aptitudinile pentru disciplina baschet a copiilor între 6 și 14 ani, paralel cu o dezvoltare armonioasă și completă a organismului. Toate acestea impun o pregătire fizică generală, pregătire tehnică specifică și pregătire psihologică.

CSM Viitorul Săcele dorește să readucă în atenția părinților și a copiilor importanța practicării sportului în general, a baschetului în special, în condițiile în care tot mai mulți copii petrec o mare parte a timpului în fața calculatorului sau a televizorului.

Alte informații puteți afla sunând la telefon 0722.622.968. Vă aşteptăm!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply