Home / Actual / Synevo are deschis un centru de recoltare analize medicale și în Săcele

Synevo are deschis un centru de recoltare analize medicale și în Săcele

Synevo este prezent acum și în orașul Săcele, în incinta Policlinicii Săcele din strada Episcop Popeea nr.20, la parter, cabinet 4.

Programul de lucru este luni – vineri 08.00 – 11.00

Synevo este parte a Diviziei de Servicii de Diagnostic, Medicover o rețea internațională de servicii clinice de laborator, care oferă soluții clinice complete și are o tradiție în domeniul inovației.

Divizia de Servicii de Diagnostic activează pe piețele din Germania, Ucraina, Polonia, Belarus, Moldova, Serbia, Turcia, Georgia și Bulgaria.

Cu o experință de peste 24 de ani, Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator.

Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 96 de centre de recoltare a probelor biologice, fiind prezenți în 31 de județe și 40 de orașe.

Modificări la Săcele cu privire la serviciul de taximetrie. Grad de poluare minim EURO 4 pentru reautorizare şi minim EURO 5 la prima autorizare

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia