Home / Actual / Diferențe incredibile! Aproape de 5 ori mai multe autorizații de construire acordate în Tărlungeni față de Săcele

Diferențe incredibile! Aproape de 5 ori mai multe autorizații de construire acordate în Tărlungeni față de Săcele

În perioada ianuarie – octombrie 2018, în judeţul Braşov s-au eliberat 869 autorizaţii de construire
pentru clădiri rezidenţiale (exclusiv cele pentru colectivităţi), respectiv cu 21,2% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017, conform Transilvania365.ro

Suprafaţa medie utilă a unei locuinţe din clădiri rezidenţiale pentru care s-a eliberat autorizaţie a crescut de la 88 m2 în octombrie 2017 la 104 m2 în octombrie 2018.

Cele mai multe autorizaţii de construire au fost eliberate în perioada ianuarie – octombrie 2018 de către Braşov (184), Tărlungeni (128), Sânpetru (101),  Hărman (90), Cristian (50), Bod (45), Râşnov (38), Săcele (27) sau Ghimbav (26).

Diferența dintre municipiul Săcele și comuna Tărlungeni, de exemplu, este uriașă.

Vecinii nostri din mediul rural au acordat de aproape 5 ori mai multe autorizații de construire pentru clădiri rezidenţiale decât urbea noastră și acesta fiind un motiv pentru care mulți dintre săceleni au ales să-și facă sau să-și cumpere o locuință pe raza administrativă a Tărlungeniului.

Un semnal de alarmă serios pentru administrația săceleană!

Panourile de afișaj de pe traseul către Canionul 7 Scări au fost vandalizate. Prima oară cu toporul, a doua oară cu drujba!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia