Home / Actual / Panourile de afișaj de pe traseul către Canionul 7 Scări au fost vandalizate. Prima oară cu toporul, a doua oară cu drujba!

Panourile de afișaj de pe traseul către Canionul 7 Scări au fost vandalizate. Prima oară cu toporul, a doua oară cu drujba!

Panourile informative cu acoperiș montate de-a lungul traseului Dâmbu Morii – Canionul 7 Scări au fost luate la ochi de persoane rău-intenționate.

De fapt, acestea își doresc doar tabla pe care sunt printate informațiile utile turiștilor.

Două astfel de panouri au fost tăiate săptămâna trecută cu toporul, autorii subtilizând tablele de aluminiu.

Zilele trecute, mai precis în noaptea de vineri spre sâmbătă aceștia au revenit și mai “motivați”, de data aceasta fiind echipați cu o cu drujbă.

Alte 4 panouri au fost distruse, din nou fiind subtilizată doar partea metalică.

Încă de la prima vandalizare conducerea Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele a depus o plângere penală, însă indivizii probabil vor reveni până când vor fura toată tabla din zonă!

Suferă bugetul municipiului Săcele și suferă și turiștii ce vizitează traseul în această perioadă a anului.

I-a cerut să întreţină raporturi sexuale! O fată de 16 ani din Săcele a fost şantajată cu un cont fals, poze şi filmări compromiţătoare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia