Home / Actual / Răspuns șocant! “Săcele se află la o distanță mai mică de 20km de o unitate profesionistă pentru situații de urgență (Brașov), fapt care nu ne obligă să avem ”Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență de o asemnea dimensiune”

Răspuns șocant! “Săcele se află la o distanță mai mică de 20km de o unitate profesionistă pentru situații de urgență (Brașov), fapt care nu ne obligă să avem ”Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență de o asemnea dimensiune”

Pentru că incompetența și tupeul PSD nu au limite, ieri, când în întreaga țară pompierii au fost omagiați de ziua lor, Primăria Săcele a iesit public cu o informare cum că serviciul voluntar de pompieri din municipiu costă prea mult raportat la câtă treabă face.

După ce au udat florile 3 ani de zile cu autospeciala pompierilor, după ce au golit șanțuri și au spălat rigole cu aceeași mașină, după ce au desfundat canale cu mână de lucru de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (TOATE ILEGALE?!), acum niște vremelnici în Primăria Municipiului Săcele s-au trezit că au crescut costurile exponențial și s-au apucat de economisire prin concedieri.

“Cheltuielile cu Serviciul pentru Servicii de Urgență sunt în 2019 (până la 1 septembrie) de 699.639, iar la finalul anului suma va fi mai mare de 1.000.000 lei”, spune Primăria.

Să le reamintim celor ce ne conduc (vremelnic până în 2020) că acești bani era pentru altceva!

1.000.000 de lei sunt pentru a salva vieți, nu pentru a desfunda canale

1.000.000 lei sunt pentru a stinge focuri, nu pentru a spăla rigole

1.000.000 lei sunt pentru a salva gospodăriile calamitate de inundații, nu pentru udat florile cu mașina pompierilor.

Apropierea geografică față de Brașov, o explicație șocantă!

“Mai mult decât atât, Municipiul Săcele se află la o distanță mai mică de 20km de o unitate profesionistă pentru situații de urgență (Serviciul pentru Situații de Urgență ”Țara Bârsei” Brașov), fapt care nu ne obligă să avem ”Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență” de o asemenea dimensiune[…]” … continuă comunicatul Primăriei Săcele.

Spune conducerea PSD a Primăriei Săcele că suntem prea aproape de Brașov și nu avem nevoie de SVSU?

Păi atunci haideți să desfiintam Primăria Săcele, să distrugem definitiv cuibul de șobolani roșii îmbuibați din banul public și să îi lăsăm pe cei din Brașov să ne administreze, doar sunt la maxim 20 de km de noi?

Ca doar nu avem nevoie de o administrație roșie de o asemenea dimensiune!

Ah … așa ceva nu vă convine, ipocriților?

Primarul Virgil Popa către o “șefă”: “Te păstrez pentru că ești omul meu”

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia