Home / Actual / Săcelean prins băut la volan pe B-dul 15 Noiembrie în Brașov

Săcelean prins băut la volan pe B-dul 15 Noiembrie în Brașov

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 42 ani, din Săcele, care a condus un autoturism pe Bulevardul 15 Noiembrie din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.85 mg/l alcool pur.

Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Răspuns șocant! “Săcele se află la o distanță mai mică de 20km de o unitate profesionistă pentru situații de urgență (Brașov), fapt care nu ne obligă să avem ”Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență de o asemnea dimensiune”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia