Home / Actual / Primarul Virgil Popa către o “șefă”: “Te păstrez pentru că ești omul meu”
sursa foto captura Youtube

Primarul Virgil Popa către o “șefă”: “Te păstrez pentru că ești omul meu”

“După trei ani de administrație, la Săcele au început concedierile. Se pare că Primăria nu este capabilă să-și plătească angajații. Ne referim, deocamdată, exclusiv, la cantina socială care funcționează de mai bine de 20 de ani”, scrie realitateadebrasov.net

“Pentru a-și desăvârși planurile de desființare a acestei unități care “consuma prea mulți bani fără justificare”, după cum des este auzit spunând primarul (care, apropo, în trei ani ar fi venit o singură dată la cantină), municipalitatea condusă de Virgil Popa a disponibilizat, zilele trecute, cei patru angajați ai unității.

Fără să le dea nicio explicație, că deh…este instituția Primăriei și face ce vrea cu ea”, continua aceeasi sursă.

A rămas doar o șefă … peste nimic acolo! “Te păstrez pentru că ești omul meu”

“Ciudat este că acolo exista o “șefă”, cu atribuții doar de primar știute, o apropiată PSD, care, culmea, a rămas în funcție și căreia Virgil Popa i-ar fi transmis, potrivit martorilor, că “te păstrez pentru că ești omul meu”!

Interesante criteriile după care a fost menținută în funcție tânăra speranță a PSD Săcele…

Bomboana de pe coliva cantinei este pusă tot de municipalitate, care a decis să nu închidă cu totul unitatea, cel puțin pentru moment, ci să externalizeze serviciile către o firmă de catering.

Rămâne de văzut cum a fost distribuit acest contract către societatea respectivă, dacă s-a făcut legal, dacă există interese și pe ce sume din bani publici s-a realizat această atribuire.

Oricum, trebuie să fii un manager chiar vizionar să te gândești că mai bine dai afară patru oameni care îți pregăteau totul natural, proaspăt și să aduci mâncare prin cine știe ce firmă fantomă de catering”

citeste intreg articolul pe realitateadebrasov.net

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia