Home / Actual / Suspecți de proxenetism și la Săcele

Suspecți de proxenetism și la Săcele

Un număr de 16 percheziții domiciliare au fost efectuate miercuri de polițiști, în municipiile Brașov și Săcele, la suspecți de proxenetism care ar fi obținut din această activitate infracțională circa 1,5 milioane de euro, conform Poliției Române.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), perchezițiile la membrii unei grupări infracționale suspectate de proxenetism sunt făcute de lucrători ai Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov.

Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism pe teritoriul Uniunii Europene, în țări precum Austria, Elveția, Germania și Spania. În fapt, aceștia ar fi exploatat mai multe tinere, membrii grupării identificând clienți din străinătate. Sumele de bani obținute din activitățile infracționale se ridică la 1.500.000 euro

comunicat IGPR

sursa: newsbv.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply