Home / Actual / Peste 650.000 lei s-au cheltuit la Săcele în primele 4 luni pentru acţiuni de salubrizare. “Şi mai este de lucru”, spune primarul

Peste 650.000 lei s-au cheltuit la Săcele în primele 4 luni pentru acţiuni de salubrizare. “Şi mai este de lucru”, spune primarul

“Acțiunile vor continua, de altfel, pe tot parcursul anului”, a declarat primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.

Totalul salubrizării pe întreg municipiul pe primele patru luni este de 650.877 lei, iar din acest total ecologizarea pe zona Gârcini reprezintă 25%. 

Pentru Săcele, cartierul Gârcini ramane o zona speciala. Aici primaria a întreprins o primă acțiune de ecologizare de primăvară care a costat 163.163 lei.

Ecologizarea nu a fost realizată în tot cartierul Gârcini, luna aceasta urmând să intrăm pe strada Lacului, în spatele Scolii Generale nr.5, unde va fi mult de lucru, a declarat in conferinta de presa aceelasi Virgil Popa.

Referitor la această delicată zonă, edilii spun că vor să pună la punct un plan de implicare a locuitorilor de aici în aceste acțiuni de ecologizare.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply