Home / Actual / Super-performanță la drift: Gabi Imre Jr, locul al II-lea la 16 ani la Grand Prix Internațional la Verona

Super-performanță la drift: Gabi Imre Jr, locul al II-lea la 16 ani la Grand Prix Internațional la Verona

Concurs de prestigiu cu 52 de piloți din 8 țări la start, iar săceleanul Gabi Imre Jr reprezintă România la Grand Prix Internațional la Verona, Italia.

După primele 2 zile, Gabi Imre Jr a dominat detașat competiția și s-a calificat de pe locul 1 în finala concursului. 

Pilotul nostru de doar 16 ani, clasa PRO – RoDrift, a concurat în cadrul MBE AREA 51 INTERNATIONAL DRIFT SHOW, Trofeo Internazionale ACSI International 🇮🇹, unde s-a duelat cu peste 50 de piloți din mai multe țări precum Italia, Germania, Slovenia, Elveția, Albania, Moldova.

Bugetul necesar participării a fost asigurat de către partenerii echipei PPG Racing, din care Gabi face parte, și de către prieteni și apropiati.

Chiar și organizatorul italian și delegația oficială RoDrift au susținut cu câte un set de anvelope, după ce din prima zi de concurs s-a consumat aproape tot stocul.

Și a venit finala!

În finale, Gabi Imre Jr a învins 3 italieni foarte experimentați, cu mașini net superioare.

În marea finală pentru locurile 1 și 2, a pierdut la limită cu vedeta competiției și a terminat pe locul 2. De mentionat că doar cutia de viteze și diferențialul de pe mașina italianului au costat mai mult decât toată mașina lui Gabi.

”Au fost multe momente emoționante în timpul competiției, am auzit strigându-se din tribune “Hai România” sau “Uite, al nostru”, au fost români și basarabeni care au venit la noi la cort și ne-au îmbrățișat cu lacrimi în ochi și toți adversarii lui Gabi l-au felicitat și îmbrățișat, spunându-i că este un pilot fantastic.

Am fost invitați să participăm la toate etapele campionatului italian și ni s-au oferit o serie de facilități, precum cazare, masă, scutire la taxele de participare și licențiere, dar bugetul necesar este totuși enorm și e posibil să nu reușim să reprezentăm în continuare România, deși am confirmat că am avea șanse mari să câștigăm titlul în Italia.

Sperăm ca măcar după acest rezultat să fim sprijiniți mai mult de către autoritățile din România.” spune Gabi Imre, tatăl tânărului nostru campion.

Proiectul „Competențe digitale pentru angajații Electroprecizia”, cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară „Locuri de munca pentru toti” a fost finalizat cu succes – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia