Home / Actual / Am dat informația corectă, iar pesediștii vă mint și mă jignesc fără noimă: Abonamentul la RAT Brașov va fi 80 lei, nu 110 lei

Am dat informația corectă, iar pesediștii vă mint și mă jignesc fără noimă: Abonamentul la RAT Brașov va fi 80 lei, nu 110 lei

La finalul săptămânii trecute, pesediștii din Săcele au lansat jigniri furibunde la adresa mea, Ciprian Sterpu, prin intermediul unei publicații online de slabă factură. 

Aici, unde “redactor” este un vicepreședinte al PSD Săcele, am fost făcut ”corigent”, ”habarnist”, ”cinic” și s-a indus ideea că aș fi mințit când am afirmat ca tariful unui abonament pe o luna pe RAT Brașov va fi de 80 de lei.

”NU”, au spus atunci pesediștii înfierbântați de eșecurile lor administrative, în special cele legate de transportul în comun. ”Va fi 110 lei!” ziceau ei și arătau cu degetul spre mine, ca și cum de 6 ani eu aș fi condus municipiul Săcele și nu inginerul Popa Virgil, executantul Gâdea Sorin sau eminența juridică Geta Zamfir. 

Ei bine, știrea oferită de mine a fost una corecta, ca toate cele pe care de ani de zile le pun la dispoziția locuitorilor din municipiul Săcele, deși informarea se face în cele mai grele condiții posibile, de maximă adversitate a administrației condusă de Popa Virgil.

Abonamentul pe RAT Brasov va fi 80 de lei pe luna pentru TOATE LINIILE, in timp ce la Sacele va fi de 100 de lei pe luna. 

Desigur că acest aspect i-a înnebunit pe pesediștii ce și-au pierdut de mult atât busola performanței administrative, cât și pe cea a moralității și a bunului simț.

Cum sa le explice ei acum săcelenilor că trebuie sa plătească mai mult decât la Brașov în condițiile în care calitatea de la Brașov este la ani lumina distantă de cea de la Săcele?

Jignirile lor la adresa mea nu țin loc de performanță în transportul local din Săcele, așa cum săcelenii simt pe propria lor piele în fiecare zi a navetei spre Brașov și inapoi, către casă.

Transportul din Săcele a fost politizat prin managementul din ultimii 6 ani, a rămas nemodernizat față de nevoile anului 2023 și mai mult decât atât este mereu pe pierdere și riscă să se sufoce dintr-o clipa într-alta.

Le cer săcelenilor să nu mai accepte nici măcar o secundă mediocritatea actualei administrații, minciunile liderilor ei și nici să nu se mai teamă. Sunt vremelnici pe scaune și în 2024 le vom reaminti împreună asta!

Ciprian Sterpu, consilier județean PNL Săcele

(acest material este o opinie politica)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia