Home / Actual / Sunet de Cristal, un eveniment caritabil la Săcele

Sunet de Cristal, un eveniment caritabil la Săcele

invitatii-sunet-de-cristalDuminică, 11 decembrie 2016, între orele 15-23 la restaurantul Il Rifugio din Săcele se va organiza “Sunet de Cristal”, un eveniment caritabil ce-şi propune să ajute o tânără cu deficienţe de auz.

Prețul este 100 lei/persoană, pentru a beneficia de invitaţiile pentru eveniment vă rugăm sunaţi la oricare dintre cele 2 numere de telefon : 0725070461, 0766260559 pentru a intra în posesia lor.

În Braşov aceste invitaţii se pot achiziţiona de la Magnolia din Răcădau, parter, magazinul Personalizări Braşov.

Participanţii vor asista la un spectacol complet: dans, muzică şi voie bună.

Prin evenimentul caritabil organizatorii doresc să o ajute pe Karina Buşilă, în vârstă de 13 ani, din Braşov, care are mare nevoie de un aparat auditiv performant, fără de care nu poate auzi deloc.

La vârsta de 3 ani ea a suferit o intervenţie la cap prin care i s-a făcut un implant cohlear, aceasta fiind singura şansă ca ea să audă sunetele din jurul ei.

Însă, cum era de aşteptat, după 10 ani, aparatul auditiv cu care funcţionează acest implant s-a defectat.

Este aproape o lună de zile de când Karina nu mai aude nimic din jurul ei. Suma necesară pentru aparat este foarte mare ( 7000 euro) pentru familia sa, care s-a mutat la Sibiu în chirie pentru a putea frecventa Karina şcoală specială. Haideţi să fim alături de ea!

Doritorii pot accesa pagina de facebook a evenimentului unde pot licita pentru diferite servicii, toți banii obținuți astfel urmând a ajunge la Karina.

Pagina eveniment “Sunet de cristal”

Vom revenii cu detalii despre eveniment

afis-sunet-de-cristal

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply