Home / Actual / Sumă consistentă folosită pentru reparații și investiții în școlile din Săcele

Sumă consistentă folosită pentru reparații și investiții în școlile din Săcele

Anul acesta aproximativ 800.000 de lei au fost direcționați către reparațiile și investițiile în școlile săcelene.

Astfel, la Liceul Teoretic “George Moroianu” au fost realizate refacerea fațadei corpului C (fosta școală Nr.6 din Cernatu) și reparații la sălile de clasă.

La Liceul Tehnologic “Victor Jinga” s-a refăcut fațada corpului principal, iar la Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” a fost asfaltată aleea de acces în incintă, realizată rampa pentru persoanele cu dizabilități și înlocuite ferestrele și ușile.

La Școala Gimnazială Nr.1 au fost realizate reparații interioare la corpul F (fosta școală nr.2), la Școala Gimnazială Nr.4 “Frații Popeea” din Electroprecizia au fost modernizate grupurile sanitare și refăcut sistemul de canalizare, iar la Școala Gimnaziala Nr.5 a fost înlocuit în totalitate acoperișul.

Nu au fost ocolite nici gradinitele. Astfel, la Grădinița nr. 4 s-a înlocuit acoperișul, iar la Grădinița nr.5 s-au făcut reparații și zugrăveli interioare și exterioare.

Propunere a PNL Săcele în Consiliul Local, “Primul ghiozdan” devine realitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply