Home / Actual / Propunere a PNL Săcele în Consiliul Local, “Primul ghiozdan” devine realitate

Propunere a PNL Săcele în Consiliul Local, “Primul ghiozdan” devine realitate

Încă din vara anului trecut, consilierii locali PNL au propus implementarea la Săcele a programului “Primul ghiozdan”, ce-şi propune să le ofere şcolarilor de clasa a I-a un pachet de rechizite, atât de necesar la începutul anului.

Dacă în 2016 nu s-a reuşit introducerea acestui program în Consiliul Local Săcele, iată că acum, în 2017, “Primul ghiozdan” va deveni realitate şi la Săcele.

Beneficiari vor fi aproximativ 430 de elevi ce vor intra în clasa a I-a în toate unităţile de învăţămant de pe raza municipiului nostru.

Iniţiatorul proiectului de hotărâre, consilierul local Dan Mureşan (PNL), considera că “primul ghizdan” va sprijini dezvoltarea învăţământului, dar va ajuta şi la reducerea abandonului şcolar.

Valoarea estimată a acestui program este de 30.762 lei, un ghiozdan urmând să conţină următoarele produse ce valorează în total 86 de lei, conform listei de mai jos:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply