Home / Actual / Succes caritabil! Săcelenii au fost alături de Robert!

Succes caritabil! Săcelenii au fost alături de Robert!

fetelePeste 350 de persoane, părinţi şi copii, au fost prezenţi duminică, pe 15 noiembrie, în sala de sport din cartierul “Ştefan cel Mare”, acolo unde s-a desfăşurat evenimentul caritabil “Alături de Robert”. Aceştia au răspuns “Prezent” apelului celor două organizatoare (foto dreapta), coregrafa Anca Popuţoaia şi instructoarea de aerobic Mihaela Croitoru, care şi-au dorit să-l ajute pe Robert Demeter şi pe familia acestuia să treacă mai uşor peste problemele de sănătate.

Evenimentul a avut două parţi, prima fiind un mic spectacol de muzică şi dans, partea muzicală fiind susţinută de Mădălina Ţuţui, tânara interpretă de 15 ani din Săcele, iar cea de dans de către trupele Alegria, Tinkerbell şi One beat, ale Asociaţiei Club Sportiv Săcele.  Partea a doua a fost o sesiune de aerobic susţinută de Mihaela Croitoru, la care au participat peste 50 de persoane.

aerobic mode

A urmat o tombola pentru cei ce au donat pentru Robert, premiile, peste 30 la numar, fiind oferite de diferite firme sau persoane.

Şi în final, informaţia referitoare la banii donaţi şi strânşi pentru Robert şi familia lui: 9216 lei! Vă mulţumim, dragi prieteni pentru participare şi susţinere!

Robert, îţi dorim sănătate! Fii puternic, suntem alături de tine!

PS: Un articol fără listă de prezenţă, fără nume şi prenume, fără funcţii, cu excepţia celor două iniţiatoare. O sală plină de oameni de suflet, care au donat bani şi obiecte pentru o cauză nobilă! Mulţumim!

foto: Valentin Padureanu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply