Home / Tineret / Step in2 Salsa: dans, voie buna si prietenie (P)

Step in2 Salsa: dans, voie buna si prietenie (P)

edi si ali“Dansul este cea mai ieftină metodă de a scăpa de stres. Si tu poţi dansa! Găseşte-ţi stilul care te caracterizează! Invaţă Salsa cu Edi şi Ali!”… aşa sună anunţul de promovare al Step in2 Salsa Braşov pe pagina de facebook şi este un anunţ mai adevarat ca niciodată. Salsa, unul dintre cele mai frumoase stiluri de dans, a prins foarte bine şi în România, Braşovul neputând să facă excepţie de la regulă. Step in2 Salsa este o şcoală de salsa condusă de Alexandra Ichim (Ali ) şi Eduard Kis ( Edi ). Împreună, cei doi tineri instructori au reuşit într-un timp record de 2-3 ani să construiască la Braşov, una dintre cele mai apreciate şi cunoscute şcoli de salsa din România.  Dansul, atmosfera prietenoasă şi plină de voie bună sunt ingredientele care au facut din Step in2 Salsa un succes încă de la lansarea de la Braşov.

step interiorSecretul succesului este poate şi argumentul că dansul este una dintre cele mai plăcute metode de mişcare, de activitate fizică şi de obţinere a unui tonus pozitiv. Aşa cum spun şi instructorii Step in2 Salsa şi nu numai ei, o metodă eficientă de a scăpa de stress.

Periodic Step in2 Salsa anunţă formarea unei noi grupe de începători în ale dansului, toamna aceasta nefiind o excepţie. Astfel, doritorii pot “degusta” un curs de iniţiere pe 23 septembrie, ora 18:00, în cantina “Memo” din Braşov, acolo unde Ali şi Edi alături de ceilalţi membri ai familiei Step in2 Salsa vor dansa şi vor vorbi despre salsa.

Saceleanul.ro şi Step in2 Salsa vă invită la concurs. Puteţi caştiga 1 curs gratuit de începători. Click pe link-ul de mai jos pentru detalii.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=599283613451944&set=a.574342805946025.1073741829.532047523508887&type=1&theater

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply