Home / Actual / Start vaccinării și la Săcele din 15 februarie

Start vaccinării și la Săcele din 15 februarie

La un an de la debutul pandemiei cu noul coronavirus SARS-CoV2 Covid19, la nivel mondial au fost acreditate atat de catre forurile stiintifice internationale, cat si de cele nationale, trei vaccinuri: Pfizer Biontech, Moderna si Astra Zeneca.

Incepand de luni 15 februarie 2021 in Policlinica Municipiului Sacele la adresa Aleea Episcop Popeea nr. 20 se deschide Centrul de Vaccinare anti-Covid19 cu un program de functionare de 12 ore pe zi, intre 08.00-20.00, de luni pana duminica.

Deocamdata in Centrul de Vaccinare va functiona un singur flux aprobat de Ministerul Sanatatii. Pacientii doritori de vaccinul anti-Covid19 se vor programa individual, prin medicul de familie sau specialistii din ambulatorii pe platforma #RO Vaccinare sau prin Call Center.

Pentru inceput, in similitudine cu toate centrele de vaccinare deschise prin ordin ministerial la 15.02.2021, la Centrul de Vaccinare din Policlinica Municipiului Sacele se va efectua vaccinul Astra Zeneca pentru populatia cu varste cuprinse intre 18 si 55 ani.

In Centrul de Vaccinare anti-Covid19 din Policlinica Municipiului, activitatea medicala este deservita de personalul medical (medici, asistenti medicali si registratori) din cadrul Spitalului Municipal Sacele.

conform comunicat Primăria Municipiului Săcele

(VIDEO) Viceprimarul Gellért Géczi: ”Nu excludem ca pe viitor să majorăm rezonabil taxele și impozitele locale”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia