Home / Actual / Stagnare! Perioadă fără schimbări semnificative ale cifrelor de auotizolați și carantinați la Săcele

Stagnare! Perioadă fără schimbări semnificative ale cifrelor de auotizolați și carantinați la Săcele

În Municipiul Săcele, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 110 de persoane se află în autoizolare și monitorizate la domiciliu, iar 11 persoane se află în carantină.

În județul Brașov până ieri, 9 aprilie, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, 364 de persoane se află în carantină, iar 4.920 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Conform datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, până astăzi, 10 aprilie, în județul Brașov 190 de persoane sunt infectate cu virusul Covid 19, iar 2 persoane au decedat.

Reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile din surse oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, ci o linie telefonică alocată strict pentru informarea populației cu privire la COVID-19.

Regia Publică a Pădurilor Locale Săcele a împădurit peste 24 de ha anul acesta

Adrian Veștea despre drumul Săcele-Valea Doftanei-Câmpina: “Sperăm ca în doi ani să se poată circula pe acest drum”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia