Home / Actual / Spre o viață normală! Campania de vaccinare continuă în ritm bun

Spre o viață normală! Campania de vaccinare continuă în ritm bun

● Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov, în perioada 3-10.05.2021, echipele de vaccinare au imunizat împotriva COVID-19 un număr de 2.563 de angajați din cadrul a 35 de companii private, la sediile acestora.

● În același interval, în județ au acționat 4 echipe mobile pentru vacinarea persoanelor din centrele rezidențiale și din centrele de dializă, a persoanelor nedeplasabile și a celor fără adăpost. Aceste echipe, formate din 4 medici, 8 asistenți și 2 registratori, au efectuat 6 misiuni, în cursul cărora au vaccinat 126 de persoane.

● De asemenea, 22 de medici de familie din mediul urban au vaccinat 83 de persoane, iar 9 medici de familie din mediul rural au vaccinat 35 de persoane.

● Echipa care funcționează la centrul mobil de vaccinare a vaccinat 33 de persoane, precum și 266 de persoane din Penitenciarul Codlea.

● În cadrul evenimentului „Liber în Europa” organizat în data de 9 mai în Piața Sf. Ioan din municipiul Brașov s-au vaccinat 420 de persoane, iar la maratonul de vaccinare de la Castelul Bran au fost imunizate 252 de persoane.

● În această săptămână începe vaccinarea la sediile și punctele de lucru ale unui număr de 9 operatori economici fiecare având peste 100 de angajați.

conform informatii oferite de Institutia Prefectului Judetului Brasov

Prefectura Brașov anunță măsurile de prevenire a răspândirii virusului gripei aviare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia