Home / Actual / Spre o viață normală! Campania de vaccinare continuă în ritm bun

Spre o viață normală! Campania de vaccinare continuă în ritm bun

● Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov, în perioada 3-10.05.2021, echipele de vaccinare au imunizat împotriva COVID-19 un număr de 2.563 de angajați din cadrul a 35 de companii private, la sediile acestora.

● În același interval, în județ au acționat 4 echipe mobile pentru vacinarea persoanelor din centrele rezidențiale și din centrele de dializă, a persoanelor nedeplasabile și a celor fără adăpost. Aceste echipe, formate din 4 medici, 8 asistenți și 2 registratori, au efectuat 6 misiuni, în cursul cărora au vaccinat 126 de persoane.

● De asemenea, 22 de medici de familie din mediul urban au vaccinat 83 de persoane, iar 9 medici de familie din mediul rural au vaccinat 35 de persoane.

● Echipa care funcționează la centrul mobil de vaccinare a vaccinat 33 de persoane, precum și 266 de persoane din Penitenciarul Codlea.

● În cadrul evenimentului „Liber în Europa” organizat în data de 9 mai în Piața Sf. Ioan din municipiul Brașov s-au vaccinat 420 de persoane, iar la maratonul de vaccinare de la Castelul Bran au fost imunizate 252 de persoane.

● În această săptămână începe vaccinarea la sediile și punctele de lucru ale unui număr de 9 operatori economici fiecare având peste 100 de angajați.

conform informatii oferite de Institutia Prefectului Judetului Brasov

Prefectura Brașov anunță măsurile de prevenire a răspândirii virusului gripei aviare

Farmacia Precizia