Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele: Servicii pentru diverse specialități medicale, la tarife mai bune decât ale altor unități medicale din județ

Spitalul Municipal Săcele: Servicii pentru diverse specialități medicale, la tarife mai bune decât ale altor unități medicale din județ

Spitalul Municipal Săcele oferă pacienților asigurați în cadrul sistemelor publice de asigurări pentru sănătate servicii pentru diverse specialități medicale.

Persoanele care se prezintă în ambulatoriile de specialitate ale Spitalului Municipal Săcele beneficiază, în baza biletului de trimitere, de consultații gratuite și de servicii în conformitate cu contractul cadru al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Serviciile care nu sunt incluse în pachetul decontat de CNAS se plătesc de către pacienți la prețuri conform listei actualizate, disponibile pe site-ul spitalului www.spitalulmunicipalsacele.ro.

Aceste tarife sunt la valori 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐮𝐛 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯.

Programul Rabla Local: La Săcele sunt estimate fonduri pentru 200 de autovehicule – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia