Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele organizează concurs pentru medic specialist medicină de urgenta, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și medicină de familie

Spitalul Municipal Săcele organizează concurs pentru medic specialist medicină de urgenta, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și medicină de familie

Spitalul Municipal Săcele organizează concurs, în luna mai 2023, pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

♦ medic specialist medicină de urgență;

♦ medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice;

♦ medic specialist medicină de familie.

Activitatea medicală din Spitalul Municipal Săcele este una intensă, astfel încât vei beneficia de un mediu plăcut în care să te dezvolți și să evoluezi din punct de vedere profesional.

Totodată, vei avea posibilitatea să colaborezi cu ceilalți specialiști angajați în cadrul instituției noastre și să îți clădești o carieră pe termen lung.

Știm că munca în echipă asigură succesul și, cu ajutorul tău, suntem convinși că vom seta noi standarde în ceea ce privește #calitatea actului medical.

___________________________

📌 Dosarele de participare la concurs pot fi depuse până la data de 12 mai, ora 15.00, la compartimentul resurse umane al Spitalului Municipal Săcele, aflat pe Strada Oituz Nr. 54.

☎ Informațiile suplimentare se obțin la numărul de telefon 0724 078 538, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 15.00 sau prin e-mail la adresa [email protected].

💻 Condițiile de angajare și posturile vacante pot fi consultate pe site-ul unității medicale, dând click aici: https://spitalulmunicipalsacele.ro/stiri-comunicate/.

Peste 85% din pacienții Spitalului Municipal Săcele sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de actul medical – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia