Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele: De la 1 noiembrie se deschid cabinetul de gastroenterologie și compartimentul de endoscopie digestivă

Spitalul Municipal Săcele: De la 1 noiembrie se deschid cabinetul de gastroenterologie și compartimentul de endoscopie digestivă

O data cu finalizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante de medici în specialitatea gastroenterologie, la Spitalul Municipal Săcele se vor deschide cabinetul de Gastroenterologie din ambulatoriul de specialitate, Spitalizarea de zi în această specialitate, precum și Compartimentul de Endoscopie Digestivă începând cu data de 1 noiembrie 2018.

Serviciile medicale vor fi asigurate de catre Dr. Purcărea Adrian Petru și de Dr. Olar Miruna Patricia, medici specialiști gastroenterologie. Dotarea cabinetului medical constă în echipamente medicale de ultima generație, respectiv ecograf digestiv și trusă de endoscopie digestivă pentru realizarea de gastroscopii și colonoscopii.

Serviciile conexe ale acestui act medical sunt deja funcționale în cadrul unității: cardiologia, laboratorul de analize umane și laboratorul de histopatologie. Pentru serviciile de anestezie si post-anestezie aferente manevrelor de endoscopie digestivă, unitatea deține un salon de terapie digestivă în care își desfășoară activitatea un medic în specialitatea anestezie-terapie intensivă.

Programul de funcționare al cabinetului de gastroenterologie, precum și al compartimentului de endoscopie digestivă va fi de 12 ore (între ora 08.00-20.00), zilnic, de luni până vineri.

Pentru a beneficia de serviciile medicale mai sus prezentate, pacienții trebuie să se prezinte cu cardul de sanatate, cartea de identitate, precum și biletul de trimitere de la medicul de familie sau alt specialist către GASTROENTEROLOGIE.

Spitalul Municipal Săcele efectuează servicii medicale și contra-cost pentru pacieții neasigurați sau la cerere, la tarife atractive, mai mici decât în clinicile particulare.

Pentru detalii referitoare la programări și tarife (unde este cazul) se pot obține informații din cadrul Registraturii centrale a spitalului, la numărul de telefon afișat pe site-ul spitalului.

Tiroliana 7 Scări a fost redeschisă! Dacă totul era conform legii, cine platește pentru acest abuz?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia