Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele: Ce specialități medicale și chirurgicale vor funcționa de la 1 iulie și în ce regim?

Spitalul Municipal Săcele: Ce specialități medicale și chirurgicale vor funcționa de la 1 iulie și în ce regim?

Începând din data de 1 iulie 2021, Spitalul Municipal Săcele își reorganizează structurile de spitalizare în contextul diminuării cazurilor noi de infecție cu COVID-19.

În unitatea medicală vor funcționa două linii de gardă pentru permanența asistenței medicale, medicină internă și pediatrie, 24 ore din 24, 7 zile din 7.

La sediul unității din Str. Oituz nr. 54 Săcele, dar și în cel al policlinicii din Aleea Episcop Popeea nr. 20, în cabinetele de consultații pentru servicii de ambulator și saloane de spitalizare de zi, vor funcționa specialitățile medicale și chirurgicale:

📌 Medicină Internă

📌 Pediatrie

📌 Gastroenterologie

📌 Endocrinologie

📌 Cardiologie

📌 Neurologie

📌 Chirurgie generală

📌 Ortopedie-traumatologie

📌 Obstetrică Ginecologie

📌 Urologie

📌 Oftalmologie

📌 Otorinolaringologie

📌 Diabet zaharat, boli de nutriție și boli metabolice

📌 Oncologie medicală

__________________________________________

Atât pentru pacienții cu infecție activă SARS-CoV-2, cât și pentru cei non-COVID-19, în intervale orare bine stabilite vor funcționa:

📌 Compartimentul de endoscopie digestivă superioară

📌 Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală

📌 Laboratorul de Explorări Funcționale

📌 Laboratorul de Analize Umane

📌 Serviciul de Anatomie Patologică

Totodată, în compartimentul de Biologie Moleculară vor fi efectuate testări RT-PCR și teste rapide Antigen SARS-CoV-2 pacienților suspecți infecției COVID-19 sau la cerere, cu plată și rezultat bilingv în română și engleză.

__________________________________________

‼️ În situația apariției unui nou val al infectărilor COVID-19 și al creșterii ratei incidenței acestora, unitatea va redeveni Spital COVID-19, cu servicii de spitalizare continuă doar pentru pacienții pozitivi.

Serviciile de spitalizare de zi medico-chirurgicale, investigații paraclinice și ambulatoriul de specialitate vor funcționa ca și până la data de 1 iulie 2021 pentru pacienții non-COVID.

Căsătoriile în aer liber: La Brașov se poate, dar la Săcele nu! Ce administrație arhaică și fără deschidere față de săceleni

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia