Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele a fost vizitat de Sorina Pintea, Ministrul Sănătății

Spitalul Municipal Săcele a fost vizitat de Sorina Pintea, Ministrul Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea s-a declarat impresionată de condiţiile pe care le-a găsit aici, după ce a vizitat Spitalul municipal din Săcele, spunand că această unitate medicală ar merita să fie premiată pentru ceea ce reprezintă în zonă.

“Din punctul meu de vedere, aşa ar trebui să arate un spital mic, de suport, care să deservească spitalele mari, n-am avea atâtea prezentări în urgenţă dacă fiecare spital mic ar înţelege că aşa trebuie să arate. Este adevărat că este mult mai uşor să ţii curăţenie într-un spital mic, cu un număr mai redus de pacienţi, dar, pe de altă parte, spitalele mari au un număr mai mare de personal. (…) Sunt foarte plăcut impresionată, am văzut aparatură pe care n-am văzut-o în spitale judeţene (…), semn că cineva s-a preocupat şi a ştiut clar ce trebuie să facă” a spus Sorina Pintea intr-o declaratie consemnata de Agerpres

“Anul acesta avem un buget generos pentru investiții în sănătate și vom finanța dotarea cu echipamente și aparatură medicală modernă toate spitalele din țară.

Am stabilit la spitalul din Săcele, împreună cu managerul și primarul din localitate, necesarul de echipamente pentru care Ministerul Sănătății va aloca fondurile necesare.

Am vorbit cu pacienții internați în spitalul din Săcele și aceștia erau multumiți de modul în care sunt tratați. Cred că astfel de spitale ar merita să fie premiate pentru ceea ce reprezintă ele în zona pe care o deservesc”

a completat aceasta pe pagina de Facebook

Ministrul Sănătăţii a vizitat marţi spitalul de la Săcele, intrând inclusiv într-una dintre toalete, a stat de vorbă cu personalul medical, dar şi cu un pacient, după ce, anterior, a avut în Braşov o întâlnire cu directorii de spitale din judeţ.

Tarife majorate pentru închirierea sălii de sport din curtea Liceului Teoretic “George Moroianu”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia