Home / Actual / Spectacolul “Querer” din cadrul Festivalului “Gloria Domini” este astăzi la Săcele. Intrarea gratuită!

Spectacolul “Querer” din cadrul Festivalului “Gloria Domini” este astăzi la Săcele. Intrarea gratuită!

Teatrul ”Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe pune în scenă astăzi la Săcele un spectacol extraordinar de teatru, muzică live și dans semnat de Mirela Bucur.

Un spectacol atractiv unde artele se îmbină complex, prin muzică, dans și imagine. Prin muzica interpretată live de orchestră, spectacolul își propune să creeze un cadru emoționant. Aflat la granița dintre viață și moarte, dintre speranță și deznădejde, dintre apă și țărm, dintre pământ și cer „Querer!” ne îndeamnă să iubim! Eroina narațiunii scenice își retrăiește clipele copilăriei și ale tinereții cu ajutorul cântecelor. Într-un loc parcă uitat de lume, pescarii vin și cântă la malul mării, unde o privesc pe nebuna satului, cea care din zori și până-n noapte bântuie așteptându-și iubitul răpit.

Spectacolul face parte din Festivalul Gloria Domini – Brașovul Pascal.

Festivalul își propune să promoveze valorile, principiile și tradițiile religioase, culturale și de patrimoniu ale tuturor comunităților confesionale și etnice, precum și monumentele și obiectivele culturale specifice Țării Bârsei. Fie că vorbim de populația ortodoxă, catolică, romano-catolică, reformată sau luterană, de comunitatea de evrei sau de comunitatea grecească, acestea demonstrează prin păstrarea și promovarea tradițiilor specifice faptul că românii, maghiarii, sașii, grecii sau alte comunități conlocuitoare sunt un exemplu viu de solidaritate, toleranță și bună comuniune.

Organizator – Agenția Metropolitană Brașov
Partener al evenimentului Primăria Municipiului Săcele prin Centrul Multicultural și Educațional Săcele.

Intrarea este liberă. Evenimentul începe la orele 19:00 și are loc în sala de spectacole a Centrului Multicultural și Educațional Săcele.

Magazinele Brio Market din Săcele și-au premiat primii câștigători

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply