Home / Actual / Şoferului responsabil cu accidentarea unui pasager în autobuzul de Săcele a rămas fără permis 90 de zile

Şoferului responsabil cu accidentarea unui pasager în autobuzul de Săcele a rămas fără permis 90 de zile

Săptămâna trecută, o femeie în vârstă de 66 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a dezechilibrat și a căzut, într-un autobuz care circula pe str. Timiș – DN 1A, din Săcele.

Intreaga poveste spusă de un martor ocular AICI!

Ulterior acestui incident a ieșit la iveală că șoferul mijlocului de transport în comun se afla sub influența alcoolului.

Dupa învestigaţiile de la faţa locului şoferul a fost depistat cu o alcoolemie de 0.27 în urma testării cu aparatul etilotest, fiind supus ulterior probelor de sânge.

Agentul rutier a aplicat măsurile legale suspendându-i acestuia dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.

Contactat de Saceleanul.ro, Viorel Mormoloc, directorul SC Servicii Sacelene SRL a declarat că “în această situaţie conducerea societăţii a solicitat în scris IPJ Brasov-Serviciul rutier, informatii privind datele specificate în buletinul de evenimente încheiat cu ocazia acestui eveniment, pentru a avea un punct de vedere oficial în vederea soluţionării problemelor referitoare la angajatul nostru conform legii şi a regulamentelor interne aplicabile.

Menţionez că angajatul implicat în acest incident a refuzat să dea explicaţii în scris referitoare la evenimentul rutier.”

Conducătorului auto i s-a deschis şi dosar penal pentru vătămare corporală.

O femeie de 66 de ani a ajuns la spital dupa ce fost trântită cu capul în elemenții de metal de la mijlocul unui autobuz de Săcele

Inițiativă locală a PNL încă din 2017, programul “Primul Ghiozdan” continuă şi în anul şcolar 2019-2020

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia