Home / Actual / Mărturiile săcelenilor se înmulţesc! Tânăr umilit de un şofer pentru că dorea să transporte şi bicicleta

Mărturiile săcelenilor se înmulţesc! Tânăr umilit de un şofer pentru că dorea să transporte şi bicicleta

Mesajul unui sacelean, redat complet mai jos!

Acum vreo doua sau trei saptamani am vazut un incident in masina de Sacele pt care acel sofer trebuie clar sa raspunda. Era masina cu numar 28 si am si o poza pe care am facut-o la coborare, din fata (deci se vede soferul).

Un tanar avea nevoie sa calatoreasca cu bicicleta. In primul rand ca in orice loc civilizat exista moduri de a transporta bicicleta – in masina de Sacele se pare ca nu.

In al doilea rand, tanarul l-a intrebat politicos pe sofer cum se procedeaza. Acesta i-a zis sa urce si sa faca doua bilete. Asa a si facut. Bicicleta statea foarte bine in spate, nu era nicio problema.

Soferul, insa, in loc sa porneasca, a venit special in masina ca sa il umileasca pe tanar. A urcat prin spate, i s-a adresat pe un ton jignitor si mitocan si i-a smuls si biletul din mana.

In tot acest timp tanarul a fost calm si politicos. Soferul a continuat sa-l sicaneze: s-a uitat lung la bilet, de parca nu se vedea ca e compostat, l-a insultat din nou, apoi a pus el biletul din nou in compostor (fapt care de fapt i-ar fi creat alte probleme daca venea un control).

Un comportament absolut gretos! Toti vazusem cand tanarul facuse biletul – cineva i-a spus soferului cu jumate de gura, dar acesta nu a tinut cont. Nu am mai suportat si i-am spus ca nu este ok atitudinea lui si ca deja stim toti ca a facut biletul.

A inceput sa tipe la mine, mi-a scuipat acel ‘vezi-ti de treaba ta!’ si nici gand sa-si schimbe atitudinea. M-a insultat si pe mine, in plus. Adica in mintea lui, treaba mea era sa nu vad abuzul si nesimtirea lui! 

Cum se poate face sesizare pt acest sofer?

Şoferului responsabil cu accidentarea unui pasager în autobuzul de Săcele a rămas fără permis 90 de zile

Poliţia a pornit o acţiune ce vizează eliminarea pirateriei din taximetrie, dar şi evaziunea fiscală din domeniu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia