Home / Actual / Șoferul unui moped a fost prins de polițisti pe strada Muntele Rosu din Săcele. Ce îi lipsea acestuia?

Șoferul unui moped a fost prins de polițisti pe strada Muntele Rosu din Săcele. Ce îi lipsea acestuia?

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 01 octombrie 2022, în jurul orei 09.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 37 ani, care conducea un moped pe strada Muntele Roșu, din municipiul Săcele, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Abonamentul metropolitan al RATBV, achiziționat prin 24Pay, este valabil și pe ruta de Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia