Home / Actual / Final de campionat Rugby 7 pentru echipa brașoveană RC Phoenix Brașov

Final de campionat Rugby 7 pentru echipa brașoveană RC Phoenix Brașov

RC Phoenix Brașov, reprezentanții județului Brașov în ediția 2022 a Campionatului Național de Rugby în 7, un sport olimpic, au tras concluziile participartiparii în competiția ce în acest an a fost una mult mai puternică.

Dacă în anul 2021 doar 9 echipe s-au înscris, anul acesta numărul lor a crescut la 15, dar a crescut și valoarea acestora și implicit a competiției naționale.

Etapele din Campionatul Național 2022 s-au desfășurat la Iași, Gura Humorului și București, iar rezultatele RC Phoenix Brașov au fost următoarele: Locul 13, Locul 9, respectiv Locul 11.

La final, RC Phoenix Brasov a terminat pe poziția a 11-a cu o zestre de 30 de puncte.

Din punct de vedere sportiv, participarea în acest campionat a fost o experiență utilă pentru sportivii brașoveni, chiar dacă obiectivul final nu a fost atins.

Conducerea RC Phoenix Brașov își propune însă ca în 2023 să revină în competiție și să obțină o performanță sportivă superioară.

Participarea RC Phoenix Brașov în Campionatului Național Rugby 7 este susținută financiar de Consiliul Județean Brașov, printr-o finanțare obținută în urma concursului de proiecte nerambursabile în cadrul programului Sport de Performanță pentru anul 2022.

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia