Home / Eveniment / Şofer din Tărlungeni, cercetat de poliţişti pentru “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”

Şofer din Tărlungeni, cercetat de poliţişti pentru “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 11 iulie 2020, în jurul orei 08.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 44 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Tărlungeni.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,86 mg/l alcool pur.

Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Primăria Săcele, amendată cu 40.000 de lei de către comisarii de la Protecția Consumatorului pentru că a construit refugiile de călători fără a respecta legislația

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia