Home / Actual / Sezonul de iarna continua pentru Dana Haralambie

Sezonul de iarna continua pentru Dana Haralambie

Săceleanca Dana Haralambie s-a clasat pe poziția a 32-a în etapa de Cupă Mondială disputată ieri la Ceaikovski. Săritoarea românca a avut o evolutie care a măsurat 84 de metri, cu 11 mai puțin decât punctul de construcție al trambulinei. Doar patru zecimi de punct i-au lipsit Danei pentru a se califica în manșa secundă, locul 30 fiind ocupat de către nipona Kaori Iwabuchi.

Etapa de astăzi a fost câștigată de către Sara Takanashi, care a ajuns la a patra victorie stagionala din tot atâtea posibile și care conduce detașat în ierarhia generală. Podiumul a fost completat de către nemțoaica Carina Vogt și reprezentanta gazdelor Irina Avakumova.

Astăzi va avea loc încă o etapă individuală feminină tot pe trambulina din Ceaikovski. Dana Haralambie va fi din nou la startul competiției, care va fi transmisă în direct de Eurosport 2 cu începere de la ora 13:30. Să o urmărim împreună, dragi prieteni, în speranța unui rezultat care să ne facă să fim mândri de Dana.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply