Home / Actual / Liceul “George Moroianu” a incheiat anul cu inca un premiu

Liceul “George Moroianu” a incheiat anul cu inca un premiu

moroianu 2In decembrie a avut loc la hotelul JW Marriott din București prima ediție a Galei Premiilor EduManager.ro, un eveniment organizat de Oameni și Companii și portalul național EduManager.ro, care și-a propus să evidenţieze eforturile şi profesionalismul celor care lucrează cu rezultate vizibile în domeniul educaţiei.

Printre câștigătorii acestei prime gale s-a numărat, spre bucuria noastră, și Liceul Teoretic “George Moroianu” din Săcele, ce a primit Premiul de Excelență pentru investiţii de amploare în baza tehnologică IT&C.

Premiile au fost acordate exclusiv în urma opţiunilor exprimate pe site timp de o lună de către vizitatorii portalului EduManager.ro şi de numărul mai mare sau mai mic de voturi întrunite de fiecare instituţie sau proiect nominalizate.

Gala s-a bucurat de prezența ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, a senatorului Ecaterina Andronescu, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Senat, fost ministru al Educației, a secretarului de stat Vasilica Ștefania Duminică și a fostului secretar de stat în Ministerul Educației, Stelian Fedorca. La evenimentul prezentat de apreciatul actor Adrian Păduraru au participat peste 160 de persoane, reprezentanți ai învățământului superior, ai învățământului preuniversitar, lideri ai organizațiilor neguvernamentale din domeniu educației și ai mediului de afaceri.

Felicitări conducerii  Liceului Teoretic “George Moroianu” din Săcele și la cât mai multe vești de acest gen și în 2014 !

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply