Home / Actual / Serviciile Săcelene se restructurează! Principala activitate nu mai este transportul, ci construcțiile de clădiri

Serviciile Săcelene se restructurează! Principala activitate nu mai este transportul, ci construcțiile de clădiri

Rămasă fara principalul obiect de activitate, dar în curând și fără majoritatea angajaților, Servicii Săcelene SRL se restructurează și se transforma dintr-o companie axata pe transport, intr-una ce va avea ca principal obicet de activitate construcțiile rezidențiale si nerezidențiale.

Cel puțin asta rezulta din materialul propus de primarul Popa Virgil ce s-a transformat intr-un proiect de hotărâre ce așteaptă decizia Consiliului Local la final de luna.

Conform expunerii de motive, reorganizarea societatii Servicii Sacelene SRL se produce ca urmare a restrângerii activității reducerea capitalului in mod corespunzător retragerii precum si restrângerea activitatii prin reducerea personalului , a organelor de conducere respectiv a consiliului de administratie potrivit  HCL nr. 226/27.07.2023  privind aprobarea organigramei, a statului de funcții și a numărului de personal ale  SERVICII SĂCELENE S.R.L, modificarea domeniului principal de activitate de la 4931 -transporturi urbane, suburbane si metropolitane de calatori la 4120 – lucrări de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

Ies din Serviciile Săcelene SRL primăriile din Tărlungeni si Vama Buzăului

Tot in aceste zile a mai avut loc o miscare administrativa la nivel de acționariat al companiei pana mai ieri de transport.

Asociații minoritari UAT Comuna Târlungeni  si UAT  Comuna Vama Buzăului s-au retras din asocierea cu Municipiul Săcele in calitate de asociat majoritar in cadrul societății Servicii Săcelene SRL.

Astfel, Municipiul Sacele va deveni Asociat Unic al Servicii Sacelene SRL si va detine, in urma modificarii structurii asociative prin retragerea asociatilor minoritari din asocierea in cadrul societatii Servicii Sacelene SRL, 100% din capitalul social, respectiv 1.493.370 lei din care suma de 366.882 lei reprezentand contravaloarea a 3 autobuze respectiv BV 20 ZBI, BV 21 EWW, BV 21 MXT, se va diminua din capitalul social prin preluarea acestora incepand cu 01.09.2023 de catre Municipiul Sacele pe baza de proces verbal.

Majoritatea vor fi disponibilizați! Telenovela angajărilor de la Servicii Săcelene la RAT Brașov se încheie altfel decât a promis Popa Virgil – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia