Home / Administratie / Sedinta ordinara a Consiliului Local Sacele pe 24 octombrie

Sedinta ordinara a Consiliului Local Sacele pe 24 octombrie

stema 1PRIMARIA  MUNICIPIULUI  SĂCELE, dispune convocarea şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Săcele care va avea loc la data de 24.10.2013 ora 16:00  la sediul Primăriei Municipiului Săcele, din str. Piata Libertăţii nr.17,  în sala de şedinte cu următorarea propunere de ordine de zi:

PROIECT AL ORDINII DE ZI:
1. Proiect de hotarare pentru aprobarea rectificarii bugetului local si a bugetului activitatilor finantate integral din venituri proprii pe anul 2013.
2. Proiect de hotarare pentru aprobarea executiei bugetare pe trimestrul III al anului 2013.
3. Proiect de hotarare pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici din Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie si a cheltuielilor legate de implementarea proiectului „Centru multicultural si educational in municipiul Sacele”.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii a 6 unitati locative ANL situate in mun. Sacele,
Cartier Stefan cel Mare catre titularii contractelor de inchiriere.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea revocarii HCL nr.28/29.03.2012 si vanzarea unei unitati
locative ANL situata in mun. Sacele, Cartier Stefan cel Mare, catre titularul contractului de
inchiriere.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea vanzarii a doua unitati locative ANL situate in mun. Sacele,
Cartier Stefan cel Mare, catre titularii contractelor de inchiriere
7. Proiect de hotarare privind revocarea HCL nr.86/29.08.2013 si aprobarea raportului de evaluare a terenului inscris in CF nr.108897 Sacele, sub nr.cad.108897, in suprafata de 748 mp, in vederea vanzarii.
8. Proiect de hotarare privind acordarea gratuita a unei cantitatii de 12 metri steri lemn de foc
Centrului de Zi pentru copii aflati in situatii de risc.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Completare ansamblu de
locuinte unifamiliale str.Toamnei – intravilan Sacele”.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea modului de exercitare a dreptului de acces al furnizorilor de retele de comunicatii electronice pe propritatea publica si privata a Municipiului Sacele
11. Proiect de hotarare privind revocarea HCL nr. 101/19.09.2013 si aprobarea iniţierii procedurii de delegare a gestiunii prin concesiune a serviciului de iluminat public în Municipiul Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. ATENTIE la ultimul punct aflat pe ordinea de zi!!! A mai picat la vot sedinta trecuta…sper ca nu "initiem procedura" indatorarii orasului pe urmatorii 8 ani…catre o firma cu sigla portocalie!!!

  2. Si daca se indatoreaza la una cu sigla rosie nu e tot aia? Normal trebuie licitatie transparenta si corecta si cine castiga indiferent de culoare trebuie sa faca treaba.

Leave a Reply