Home / Actual / FC Sacele a scos un egal dramatic la Zarnesti

FC Sacele a scos un egal dramatic la Zarnesti

Etapa a 8-a din seria braşoveană a Ligii a V-a i-a pus pe jucătorii de la FC Săcele faţă în faţă cu ASF II Zărneşti într-o deplasare dificilă, mai ales după rezultatele nesatisfăcătoare din ultima vreme.

A fost un meci spectaculos, cu răsturnări de scor şi cu un final tensionat. FC Săcele a deschis scorul prin Bogdan Sănduleac, după o frumoasă acţiune personală, încheiată cu un şut de la peste 25 de metri. ASF Zărnesti a reuşit să întoarcă scorul dupa 2 penalty-uri transformate de gazde, dintre care primul a fost contestat de echipa noastră. La pauză s-a intrat cu 2-1 pentru Zărnesti.

Voicu pentru FC Săcele a adus o egalare meritată în startul reprizei a doua, dupa care meciul a intrat într-o perioadă echilibrată, de luptă. În final Zărnestiul a reuşit golul de 3-2, pentru ca în ultimele minute ale meciului, în prelungiri, FC Săcele să obţină 1 punct prin reuşita lui Singeap. Scor final 3-3.

“Zărneştiul a jucat bine, dar noi am fost mai periculoşi. Astăzi s-a născut o echipă pentru FC Săcele, s-a văzut caracterul şi determinarea necesare performanţei”

Andrea Adamo, antrenor principal FC Săcele 

Etapa viitoare, FC Săcele primeşte vizita celor de la C.S. C.F.R. Braşov, duminica 27 octombrie, ora 11:00.

Farmacia Precizia

One comment

  1. ma bucur mult sa aud ca FC Sacele a deschis din nou prtile fotbalului pt oamenii din oras…mult succes !!!

Leave a Reply