Home / Actual / FC Sacele a scos un egal dramatic la Zarnesti

FC Sacele a scos un egal dramatic la Zarnesti

Etapa a 8-a din seria braşoveană a Ligii a V-a i-a pus pe jucătorii de la FC Săcele faţă în faţă cu ASF II Zărneşti într-o deplasare dificilă, mai ales după rezultatele nesatisfăcătoare din ultima vreme.

A fost un meci spectaculos, cu răsturnări de scor şi cu un final tensionat. FC Săcele a deschis scorul prin Bogdan Sănduleac, după o frumoasă acţiune personală, încheiată cu un şut de la peste 25 de metri. ASF Zărnesti a reuşit să întoarcă scorul dupa 2 penalty-uri transformate de gazde, dintre care primul a fost contestat de echipa noastră. La pauză s-a intrat cu 2-1 pentru Zărnesti.

Voicu pentru FC Săcele a adus o egalare meritată în startul reprizei a doua, dupa care meciul a intrat într-o perioadă echilibrată, de luptă. În final Zărnestiul a reuşit golul de 3-2, pentru ca în ultimele minute ale meciului, în prelungiri, FC Săcele să obţină 1 punct prin reuşita lui Singeap. Scor final 3-3.

“Zărneştiul a jucat bine, dar noi am fost mai periculoşi. Astăzi s-a născut o echipă pentru FC Săcele, s-a văzut caracterul şi determinarea necesare performanţei”

Andrea Adamo, antrenor principal FC Săcele 

Etapa viitoare, FC Săcele primeşte vizita celor de la C.S. C.F.R. Braşov, duminica 27 octombrie, ora 11:00.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. ma bucur mult sa aud ca FC Sacele a deschis din nou prtile fotbalului pt oamenii din oras…mult succes !!!

Leave a Reply