Home / Actual / Consiliul Local a fost validat; Virgil Popa a preluat funcția de Primar al Municipiului

Consiliul Local a fost validat; Virgil Popa a preluat funcția de Primar al Municipiului

Noul primar al orașului Săcele, Virgil Popa, a depus jurământul de învestitură vineri, în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local în care au fost validaţi şi cei 19 consilieri locali şi a fost ales și viceprimarul municipiului în persoana lui Géczi Gellért din partea UDMR. 

13495300_1585599795066269_7408699992281074829_nSocial-democratul Virgil Popa a fost validat în funcţia de primar al municipiului Săcele în urma celor 3.642 de voturi obţinute la alegerile locale, din partea majorităţii săcelenilor. În prezenţa prefectului Ciprian Băncilă, a noilor consilieri, dar şi a unor funcţionari din Primărie și a câtorva alți săceleni, Virgil Popa a depus jurământul şi a primit însemnele oficiale – eşarfa tricoloră şi legitimaţia de primar al municipiului.

Şedinţa de constituire a Consiliului Local Săcele a avut pe ordinea de zi depunerea jurământului de către cei 19 consilieri locali dar şi alegerea noului viceprimar al municipiului. Consilierul local Géczi Gellért din partea UDMR a fost singura propunere pentru această funcție, acesta fiind validat de către consilieri prin vot secret cu 16 voturi pentru și 3 voturi nule, păstrându-și astfel postul pe care l-a ocupat și în ultimii 4 ani.

În cadrul şedinţei au fost validaţi în funcţie şi cei 19 consilieri locali. Aceștia sunt:

PSD: Bălășescu Marius, Voicescu Nicoleta-Teonia, Munteanu Gheorghe, Jitaru Gheorghe, Gâdea Sorin

PNL: Pascu Lucian, Sterpu Ciprian, Mureșan Dan, Popa Marius-Cristian, Nițescu Ciprian

UDMR: Géczi Gellért, Hlavathy Zsuzsánna, Kristály László, Kádár Tamás

PMP: Stoea Gheorghe, Băilă Gheorghe

Alianța Împreună pentru Săcele: Panait Bian Cristian, Țâru Mihaela

ALDE: Motoc Bogdan

Ultimul punct de pe ordinea de zi a fost constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Săcele. La sfârşitul şedinţei de constituire a noului Consiliu a luat cuvântul primarul ales Virgil Popa, domnia sa mulţumind locuitorilor oraşului pentru încrederea acordată, felicitând totodată membrii noului Consiliu Local.

Doamnelor și domnilor consilieri locali, domnule viceprimar, stimați invitați,
Îi felicit pe toți cei care reprezintă, începând de astăzi, voința săcelenilor. Felicitări doamnelor și domnilor consilieri. Îl felicit pe domnul Géczi Gellért pentru câștigarea funcției de viceprimar. Îmi exprim în mod ferm hotărârea de a colabora cu toți cei care au fost aleși, pentru binele cetățenilor Municipiului Săcele. Aștept ca toți consilierii să facă, în următorii 4 ani, foarte multă administrație și foarte puțină politică. Eu unul așa voi face!
Mulțumesc tuturor săcelenilor ce au votat în data de 5 iunie 2016! Datorită lor, ne aflăm astăzi în aceste funcții onorante pentru noi și în același timp care ne obligă față de întreaga comunitate!
Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine şi în echipa mea!
În fața tuturor săcelenilor îmi prezint contractul social pe care mi-l asum, în relația cu cetățenii. Contractul social va fi afișat pe toată durata mandatului la sediul şi pe siteul Primăriei Municipiului Săcele.

Virgil Popa – primarul municipiului Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply