Home / Actual / Se dezbate strategia de dezvoltare Sacele 2014-2020

Se dezbate strategia de dezvoltare Sacele 2014-2020

Sub coordonarea Agenţiei Metropolitane Braşov, joi – 6 noiembrie – a avut loc o primă dezbatere publică ce are ca scop finalizarea Strategiei de Dezvoltare a municipiului Săcele pentru perioada 2014-2020. Este vorba de un document deosebit de important, ce-şi propune să contureze cele mai importante linii ce vor fi urmate în următorii ani pentru a dezvolta oraşul Săcele.

Moderatorul acestei prime întâlniri a fost consilierul local Radu Colţ, locaţia aleasă fiind sala de conferinţe a Centrului de zi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc din cartierul Ştefan cel Mare.

Ne-am dorit să stăm de vorbă cu toţi factorii împlicaţi în Săcele în activităţi cu caracter social şi educaţional deoarece întotdeauna propunerile care vin de jos în sus sunt cele mai fezabile

Radu Colţ – Consilier Local Săcele

La întâlnirea ce a avut ca tema partea socio-educatională a strategiei de dezvoltare au participat numeroase persoane din Săcele de la directori de şcoli generale şi licee, la reprezentanţi ai ONG-urilor şi asociaţiilor cu profil de tineret şi sport din oraş, precum şi reprezentanţi ai primăriei Săcele.

Dezbaterile publice având ca subiect Strategia de dezvoltare a oraşului Săcele 2014-2020 vor continua în perioada următoare cu alte capitole, documentul aflându-se deja pe site-ul primăriei putând fi accesat de către orice persoană interesată.

Strategia aici:

Strategia dezvoltare Sacele 2014-2020

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply