Home / Actual / “Podul de aur” din Garcini

“Podul de aur” din Garcini

La inițiativa domnului Ovidiu Salomia, membru al Grupului de lucru mixt pentru rromi aflat sub patronajul Prefecturii Brașov, locuitorilor de pe strada Amurgului din zona Gârcini li s-a rezolvat o problemă cu care se confruntau de ani buni. Este vorba de amenajarea unui pod peste pârâul Gârcini, pe care sute de oameni erau obligați să-l treacă zilnic fără a avea un loc special amenajat precum un podeț sau o punte.

“Podul de aur”, cum a fost numit de localnicii bucuroși că acum nu mai trebuie să intre prin apa pârâului, este de fapt o fostă rampă de ciment din târgul auto căreia inițiatorii i-au găsit o utilitate nouă. Ideea i-a aparținut domnului Ovidiu Salomia, punerea în aplicare fiind realizată și cu sprijinul președintelui PSD Brașov, Constantin Niță, așa cum ne-au declarat responsabilii cu această faptă bună.

Acum sute de locuitori din zonă au un loc sigur pe unde pot trece zilnic apa pârâului Gârcini, cei mai bucuroși fiind copiii ce mergeau zilnic la școală și erau nevoiți să ocolească sau chiar să treacă prin apă.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

4 comments

  1. Ce vrajeala de pod! trebuie taiata si panglica de inaugurare…gunoaiele lasate in jur de "cetatenii de onoare" ai Sacelelui nu le vede nimeni!

  2. Ce vrajeala de pod! trebuie taiata si panglica de inaugurare…gunoaiele lasate in jur de "cetatenii de onoare" ai Sacelelui nu le vede nimeni!

  3. Pai e bine asta inainte de alegeri, nu trebuia pod acolo pt ca acuma 20 de ani nu erau tigani pe partea aia

  4. Bine Gerry .dar ai spirit de observare, nu-ti bate capul cu gunoaiele ca in cartierul ala asa arata curatenia!

Leave a Reply